Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Siz bile yangın kapısı fiyatları için veri görmek bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Hiç kuşku namevcut ki yangın felaketi, sene süresince gönül yitirilmesine illet olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem can hem bile dünyalık yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mualla gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve dünyalık kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen omurga aktif fiil bapnın felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu coşkunluke dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kullanılacak özlük sayısı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı kâraretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” makaslamaksı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış bapsı yerine yapı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa ciğerstrüktürsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha ince kullanılarak maliyet düşürülmekte yangın kapısı ve yangın kapısının bedelı daha buna ilişkilı olarak elan adi olmaktadır.

Report this wiki page